اطلاعیه

بستن
No announcement yet.

مشکل با set_variable در agi

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

    مشکل با set_variable در agi

    من با set_variable یک مقداری را داخل یک متغییر می ریزم وبا توجه به log ای که داخل کنسول می افته درست ریخته میشه ولی وقتی از اون متغییر استفاده می کنم خالیه، همون طوری که در log کنسول هم می بینید وقتی verbose می زنم داخلش هیچی نیست،

    کد PHP:
       $row mysql_fetch_array($result);
       
    $agi->set_variable('number',$row['phoneNumber']);
        
    $agi->verbose('>>>>>>>>>>>'.$number); 
    کد PHP:
    <SIP/100-00000015>AGI Rx << SET VARIABLE number "09122222222"
    <SIP/100-00000015>AGI Tx >> 200 result=1
    <SIP/100-00000015>AGI Rx << VERBOSE ">>>>>>>>>>>" 1
     
    final.php: >>>>>>>>>>> 
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی

ایمیل مدیریت

Habili@linux-zone.org

در حال انجام ...
X