با سلام...
بنده قصد دارم از طریق php به سرور pptp متصل شوم...
راهکار زیر را امتحان کردم اما به مشکلاتی برخوردم.
از طریق خط فرمان لینوکس دستور زیر را با یوزر root اجرا میکنم و به درستی به سرور pptp متصل میشوم. اما همین دستور را که از طریق php اجرا میکنم کار نمیکنه.
البته میدونم که میشه همین تنظیمات رو داخل یک فایل گذاشت و با دستور call به pptp متصل شد اونم امتحان کردم.
مشکل اینه که از طریق خط فرمان که به یوزر asterisk لاگین میشم با اینکه تنظیمات دسترسی برای اجرای pppd رو در فایل etc/sudores رو هم اعمال کردم اما همچنان مشکل داره.
log های موجود در مسیر var/log/messages رو هم بررسی کردم یکی از این دو log رو میده:
1.
pppd 2.4.4 started by root, uid 0
Couldn't get channel number: Input/output error
Exit.
2.
Using interface ppp0
Connect: ppp0 <--> /dev/pts/7
Modem hangup
Connection terminated.
Exit.
حتی از طریق crontab و دستور at برای اجرای دستور فوق با یوزر root درphp استفاده کردم اما بازهم دستور اجرا میشه همین خطاها رو در log ثبت میکنه...
میخواستم بدونم چطور میشه از طریق php به سرور pptp متصل شد؟
آیا این راهکاری که عرض کردم به کار میاد یا راهکار بهتری وجود دارد؟
متشکر...
بنده قصد دارم از طریق php به سرور pptp متصل شوم...
راهکار زیر را امتحان کردم اما به مشکلاتی برخوردم.
از طریق خط فرمان لینوکس دستور زیر را با یوزر root اجرا میکنم و به درستی به سرور pptp متصل میشوم. اما همین دستور را که از طریق php اجرا میکنم کار نمیکنه.
کد:
/usr/sbin/pppd pty "pptp [B]PPTP_SERVER[/B] --nolaunchpppd" file /etc/ppp/options.pptp user [B]PPTP_USER[/B] password [B]PPTP_PASS[/B]
مشکل اینه که از طریق خط فرمان که به یوزر asterisk لاگین میشم با اینکه تنظیمات دسترسی برای اجرای pppd رو در فایل etc/sudores رو هم اعمال کردم اما همچنان مشکل داره.
log های موجود در مسیر var/log/messages رو هم بررسی کردم یکی از این دو log رو میده:
1.
Couldn't get channel number: Input/output error
Exit.
2.
Using interface ppp0
Connect: ppp0 <--> /dev/pts/7
Modem hangup
Connection terminated.
Exit.
حتی از طریق crontab و دستور at برای اجرای دستور فوق با یوزر root درphp استفاده کردم اما بازهم دستور اجرا میشه همین خطاها رو در log ثبت میکنه...
میخواستم بدونم چطور میشه از طریق php به سرور pptp متصل شد؟
آیا این راهکاری که عرض کردم به کار میاد یا راهکار بهتری وجود دارد؟
متشکر...