در صورتی که اولین بار است از انجمن منطقه لینوکسی ها بازدید میکنید به شما خوش آمد میگوییم. اگر قصد دارید به پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو درباره مباحث مطرح شده انجمن بپردازید، لازم است در مدت کوتاهی و به صورت رایگان ثبت نام کنید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار فناوری اطلاعات در زمینه مهندسی کامپیوتر، در کانال تلگرام مهندسین منطقه لینوکسی ها عضو شوید.
اطلاعیه مهم: شروع ثبت نام دوره های Voip - استریسک مقدماتی و پیشرفته - مهندسی ایزابل (آنلاین و حضوری)
سلام. منظورتون از تکنولوژی ویپ چیه؟
الان ویپ یا voice over ip به دو شیوه ی سخت افزاری و نرم افزاری ارایه میشه که خوب pbx (مرکز تماس) های سخت افزاری زیادی موجوده و در مورد pbx های نرم افزاری هم دو پست زیر رو مطالعه بفرمایید :
آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-18-2021, 07:24 PM.
سلام. منظورتون از تکنولوژی ویپ چیه؟
الان ویپ یا voice over ip به دو شیوه ی سخت افزاری و نرم افزاری ارایه میشه که خوب pbx (مرکز تماس) های سخت افزاری زیادی موجوده و در مورد pbx های نرم افزاری هم دو پست زیر رو مطالعه بفرمایید :
ممنون منظورم اینه که به جز الستیکس چه سرویس های دیگره خدمات ویپ ارائه میدن .؟
آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 07-18-2021, 07:25 PM.
سیسکو هم برای مقیاس بزرگ cucm رو داره و برای مقیاس کوچکتر روی روتر ها و call manager این سرویس رو ارائه میده ، ماکروسافت هم با lync ویپ رو پیاده سازی کرده .
او به من آموخت ، من به تو می آموزم و تو هم به او ... نگذار این چرخه قطع شود:279:
سیسکو هم برای مقیاس بزرگ cucm رو داره و برای مقیاس کوچکتر روی روتر ها و call manager این سرویس رو ارائه میده ، ماکروسافت هم با lync ویپ رو پیاده سازی کرده .
سلام دوستان میشه یکم توضیح بدید اگر کسی از 3cx استفاده میکنه چه جوری چه جوری میشه راه اندازی کرد جای که من دارم کارمیکنم ازاین نرمافزار استفاده می کنیم ویکسری گوشی رومیزی داریم و یک گوشی بسیم داریم
سلام
دوست عزیز شما به چند طریق میتونید از این نرم افزار استفاده کنید :
1 - اگه بخوایید به صورت لوکالی استفاده کنید باید یه داخلی تعریف کنیدو این داخلی رو روی این نرم افزار رجیستر کنید .
2 - اگر بخوایید از طریق اینترنت باشه یعنی محدود به شبکه داخلی نباشه یا از vpn روی گوشی استفاده کنید و یا اینکه port forwarding انجام دهید در ضمن همون تنظیمات شماره 1 رو هم باید انجام بدید .
او به من آموخت ، من به تو می آموزم و تو هم به او ... نگذار این چرخه قطع شود:279:
سلام
دوست عزیز شما به چند طریق میتونید از این نرم افزار استفاده کنید :
1 - اگه بخوایید به صورت لوکالی استفاده کنید باید یه داخلی تعریف کنیدو این داخلی رو روی این نرم افزار رجیستر کنید .
2 - اگر بخوایید از طریق اینترنت باشه یعنی محدود به شبکه داخلی نباشه یا از vpn روی گوشی استفاده کنید و یا اینکه port forwarding انجام دهید در ضمن همون تنظیمات شماره 1 رو هم باید انجام بدید .
تشکر از شما دوست عزیز می خوام بدونم طریق راه اندازی چه جوری و این روش یا این نرم افزار یک از نرم افزارهای راه اندازی VoIP ما هم داخلی داریم هم شهری می خوام یکم اطلاعات در مورد این تکنولوژی داشته باشم
اگر بخواهید 3cx رو راه اندازی کنید باید مثل الستیکس نصبش کنید و فکر کنم پولی باشد و روی یک سرور نصب میکنید و مثل الستیکس داخلی هاتون رو میسازید و روی هر سافت فونی خواستید میتونید ریجیستر کنید
کامنت