بنده الستیکس 2.4 رو روی esxi 7 نصب کردم ولی متاسفانه فقط کارت شبکه loopback...
اطلاعیه
بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.
نتیجه جستجو
بستن
تعداد 26 نتیجه در 0.0360 ثانیه.
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
amir_ali1988 موضوعی را با عنوان سوال مشکل عدم شناسایی کارت شبکه در الستیکس 2.4 نصب شده روی esxi7 ایجاد کرد.مشکل عدم شناسایی کارت شبکه در الستیکس 2.4 نصب شده روی esxi7
با سلام و احترام
بنده الستیکس 2.4 رو روی esxi 7 نصب کردم ولی متاسفانه فقط کارت شبکه loopback...
-
parax47 موضوعی را با عنوان سوال نحوه ترانک بین سیسکو روتر ۲۸۱۱ و ایزابل از نوع h323 و sip ایجاد کرد.نحوه ترانک بین سیسکو روتر ۲۸۱۱ و ایزابل از نوع h323 و sip
با سلام و احترام.
من یه روتر 2811 دارم که میخوام بین اون و ایزابل یه ترانک بزنم. ترانک سیپ رو زدم اما پس از تحقیق از اساتید...آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 02-17-2022, 12:11 AM.
-
dreaded call
من(تماس گیرنده) از ویپ شرکت با شما تماس میگیرم و این تماس به هر دلیلی قطع میشه(یا آنتن...
-
mehdinmo موضوعی را با عنوان سوال (برونسپاری انجام نصب و تنظیمات) نصب و راه اندازی SMTP-server و VOIP_server روی VPS ایران ایجاد کرد.(برونسپاری انجام نصب و تنظیمات) نصب و راه اندازی SMTP-server و VOIP_server روی VPS ایران
سلام- در دفتر مان مرکز تلفن سخت افزاری گرنداستریم داریم که میزبان خطوط سیپ فون مخابراتی
-
rezaeu موضوعی را با عنوان سوال تاخیر اتصال 5 الی 6 ثانیه ای تلفن سیسکو 7945 با ایزابل برای برقراری تماس ایجاد کرد.در ip فون هاتاخیر اتصال 5 الی 6 ثانیه ای تلفن سیسکو 7945 با ایزابل برای برقراری تماس
با سلام خدمت شما عزیران
بنده 10 عدد تلفن سیسکو 7945 کانفیگ کردم از طریق TFTP سرور برای اتصال به سرور ایزابل و تلفن ها به خوبی و کاملا...آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 01-29-2022, 11:27 PM.
-
زنگ خوردن یکسره تلفن ها
سلام.وقت همه دوستان بخیر.مشکلی که پیدا کردم با ایزابل اینه که بعد از راه اندازی ivr هنگامی...
-
مشکل تماس خروجی در دو ایزابل متصل
سلام
من دو ایزابل را بهم متصل کردم
به طوری که اگر خط شهری ایزابل a زنگ بخورد برای...
-
کمک در نصب کالی لینوکس
سلام دوستان
یه هارد ۱ ترا بایت جدا گذاشتم برای نصب مستقیم کالی لینوکس ورژن ۲۰۲۱.۳ از روی فلش ولی هر کاری میکنم به...آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 10-22-2021, 12:16 AM.
-
نصب phpmyadmin
دوستان سلام
کسی یه منبع آموزشی برای نصب phpmyadmin رو vps داره؟ یا خودتون بلدید راهنمایی کنید؟
-
amir_ali1988 موضوعی را با عنوان سوال مشکل پورت فرواردینگ به centos 8 جهت دسترسی به برنامه xrdp ایجاد کرد.مشکل پورت فرواردینگ به centos 8 جهت دسترسی به برنامه xrdp
با عرض سلام و احترام
من میخواستم جهت پورت فرواردینگ به یک سرور centos 8 برای دسترسی...آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 10-02-2021, 03:24 PM.
-
kamrani6014 موضوعی را با عنوان سوال ارسال پیامک یا اس ام اس با استفاده از سافت فون ها در برنامه های موبایلی ایجاد کرد.ارسال پیامک یا اس ام اس با استفاده از سافت فون ها در برنامه های موبایلی
سلام دوستان
میخواستم بین دو شماره داخلی یا تمام داخلی هایی که روی موبایل با سافت...
-
مشکلات تازه واردین کالی
سلام دوستان. کیبورد فارسی اضافه شده و شرت کات هم انتخاب شده ولی کیبورد فارسی فعال نمیشه....