اطلاعیه
بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.
نتیجه جستجو
بستن
تعداد 38 نتیجه در 0.0190 ثانیه.
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
خط سیپ فون مخابرات
سلام
دوستان توی یه پروژه روی بستر فیبرنوری
چندتا خط سیپ فون از مخابرات گرفته...
-
پخش خودکار اذان
سلام وقت بخیر
من یک سرویس ایزابل دارم، و میتونم با گرفتن یک داخلی خاص، و استفاده...
-
بالا نیامدن بعد از انتخاب در منوی انتخاب سیستم عامل
با سلام و خدا قوت، من کالی رو در دو نسخه متفاوت نصب کردم، اما در صفحه اول متاسفانه متوقف...
آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 02-21-2024, 11:06 AM.
-
Failed to authenticate device
سلام وقت بخیر
موقع تماس ورودی خطای زیر رو دریافت میکنم :
کد PHP:(NOTICE[3098][C-00000031]: chan_sip.c:19640 send_check_user_failure_response:
آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 01-24-2024, 01:20 PM.
-
حذف پسورد
سلام خدمت همگی . موقع کار با سیستم برای هرکاری اعم از نصب ، آپدیت ، ترمینال و ..... از من...
-
حمید موضوعی را با عنوان سوال سلام، کد دستوری برای اجرای یک برنامه ی فرترن با کامپایلر ifort در لینکوس چیه؟ ایجاد کرد.سلام، کد دستوری برای اجرای یک برنامه ی فرترن با کامپایلر ifort در لینکوس چیه؟
لطفا دستوراتی که برای دانلود و نصب و اجرای یک برنامه ی نوشته شده به زبان فرترن با کامپایلر...
-
amir_ali1988 موضوعی را با عنوان سوال مشکل عدم شناسایی کارت شبکه در الستیکس 2.4 نصب شده روی esxi7 ایجاد کرد.مشکل عدم شناسایی کارت شبکه در الستیکس 2.4 نصب شده روی esxi7
با سلام و احترام
بنده الستیکس 2.4 رو روی esxi 7 نصب کردم ولی متاسفانه فقط کارت شبکه loopback...
-
parax47 موضوعی را با عنوان سوال نحوه ترانک بین سیسکو روتر ۲۸۱۱ و ایزابل از نوع h323 و sip ایجاد کرد.نحوه ترانک بین سیسکو روتر ۲۸۱۱ و ایزابل از نوع h323 و sip
با سلام و احترام.
من یه روتر 2811 دارم که میخوام بین اون و ایزابل یه ترانک بزنم. ترانک سیپ رو زدم اما پس از تحقیق از اساتید...آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 02-17-2022, 12:11 AM.
-
dreaded call
من(تماس گیرنده) از ویپ شرکت با شما تماس میگیرم و این تماس به هر دلیلی قطع میشه(یا آنتن...