در صورتی که اولین بار است از انجمن منطقه لینوکسی ها بازدید میکنید به شما خوش آمد میگوییم. اگر قصد دارید به پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو درباره مباحث مطرح شده انجمن بپردازید، لازم است در مدت کوتاهی و به صورت رایگان ثبت نام کنید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار فناوری اطلاعات در زمینه مهندسی کامپیوتر، در کانال تلگرام مهندسین منطقه لینوکسی ها عضو شوید.
اطلاعیه مهم: شروع ثبت نام دوره های Voip - استریسک مقدماتی و پیشرفته - مهندسی ایزابل (آنلاین و حضوری)
توی این فاصله خیلی نمیتونید لینک پایداری بزنید اگر توی شهر هم باشه و نویز محیطی هم داشته باشید که دیگه اصلا به صرفه نیست که از ارتباط وایرلس استفاده کنید.
به نظر من بهتره یا یک دکل واسط بزارید یا اینکه از ارتباطات mpls یا اینترانت استفاده کنید یا اینکه دو طرف اینترنت بگیرید و تانل بزنید
70 کیلومتر برای وایرلس فاصله کمی نیست. شما چقدر پهنای باند از این لینک میخواهید بگیرید؟
همینطور که قبلا گفتم اگر لینکتون توی محیط های شهری یا صنعتی باشه که پور نیوز هستند اصلا نیک خوبی خواهد بود.
شاید توی تئوری با محاسبه fernel zone و شیب کره زمین و کلی پارامتر دیگه بشه این لینک را اجرا کرد ولی در عمل خیلی کار مشکلی خواهد بود.
پیشنهاد می کنم اگر می تونید یک pop site در میانه راه ایجاد کنید روی این لینک کار کنید در غیر اینصورت اگر نیاز به پهنای باند زیادی ندارید برید سراغ زیرساخت های مخابراتی
همه چیزش برنامه ریزی شده
در مورد دکل مشکل نداریم
شما فک کنید ما می خایم 3 تا میکروتیک رو بریج کنیم تا لینکمون برقرار بشه
تنظیماتشم تا حدودی میدونم میخام ی توضیح کامل دز موزدش داشته باشم
کامنت