اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

اشکال در ارتباط HOTSPOT و Radius بر روی Windows server 2008 R2

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

اشکال در ارتباط HOTSPOT و Radius بر روی Windows server 2008 R2

با سلام
    بنده می خواستم برای ورود به اینترنت کارمندای شرکتمان یوزر و پسورد بگذارم طوری که با یوزرهای اکتیو دایرکتوری خودشان بتوانند وارد اینترنت بشوند.
    بنده این آموزش را خواندم

ولی این آموزش مختص Windows server 2003 می باشد و من از Windows server 2008 R2 استفاده می کنم و هیچ گونه آموزشی برای ارتباط Hotspot میکروتیک و Radius خود windows server 2008 پیدا نکردم که به طور خاص این موضوع را بررسی کرده باشد و به صورت گام به گام آموزشی قرار گرفته شده باشد.
    از دوستانی که این کار را کرده اند خواهشمندم من را راهنمایی کنند چون زمانی که این عملیات را از طرقی که خود من بلد بودم و اطلاعاتی که به صورت پراکنده پیدا کرده بودم ، انجام می دهم به پیغام radius server is not responding برخورد می کنم.

با تشکر از راهنمایی های شما دوستان گرامی

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
در حال انجام ...
X