در صورتی که اولین بار است از انجمن منطقه لینوکسی ها بازدید میکنید به شما خوش آمد میگوییم. اگر قصد دارید به پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو درباره مباحث مطرح شده انجمن بپردازید، لازم است در مدت کوتاهی و به صورت رایگان ثبت نام کنید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار فناوری اطلاعات در زمینه مهندسی کامپیوتر، در کانال تلگرام مهندسین منطقه لینوکسی ها عضو شوید.
اطلاعیه مهم: شروع ثبت نام دوره های Voip - استریسک مقدماتی و پیشرفته - مهندسی ایزابل (آنلاین و حضوری)
bridge و mesh هر دو کاربردشون یکی هست و یک کار انجام میدهند تنها فرقشون بین پروتکلی است که استفاده می کنند ، bridge از STP و RSTP ولی در مقابل mesh از HWMP+ استفاده میکنه .
او به من آموخت ، من به تو می آموزم و تو هم به او ... نگذار این چرخه قطع شود:279:
ممنون ار جوابتون
این درسته که برای اتصال دو شعبه brige و برای بیشتر از این mesh استفاده میشه؟
توی brige دو سمت شبکه ای که قراره وصل بشن درج میشه ولی تو mesh معمولا وایرلس؟
فکر نمیکنم اینطور باشه ، در میکروتیک :
bridge از STP و RSTP استفاده میکنه که معمولا تمام device ها استفاده میکنند و مشترک هست اما mesh از استاندارد HWMP+ استفاده میکنه که جدیده و مخصوص خوده میکروتیک هست .(mesh همان bridge هست که از HWMP+ استفاده میکنه که مختص میکروتیکه)
در مورد add کردن اینترفیس در bridge و mesh فرقی نمیکنه وایرلس باشه یا کابل .
او به من آموخت ، من به تو می آموزم و تو هم به او ... نگذار این چرخه قطع شود:279:
کامنت