در صورتی که اولین بار است از انجمن منطقه لینوکسی ها بازدید میکنید به شما خوش آمد میگوییم. اگر قصد دارید به پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو درباره مباحث مطرح شده انجمن بپردازید، لازم است در مدت کوتاهی و به صورت رایگان ثبت نام کنید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار فناوری اطلاعات در زمینه مهندسی کامپیوتر، در کانال تلگرام مهندسین منطقه لینوکسی ها عضو شوید.
اطلاعیه مهم: شروع ثبت نام دوره های Voip - استریسک مقدماتی و پیشرفته - مهندسی ایزابل (آنلاین و حضوری)
اخه رامین جان من قبلا 1 مگ داشتم از یه isp دیگه سرعتمون کم بود ش بعد رفتم از مخابرات ۲مگ خریدم
من اول از همه به شبکه خودمون شک دارم چطور شبکه رو چک کنم ؟
Voip Trainer - Asterisk - Elastix - Agi Programming- NewRock
Voip Expert :ASTERISK-ELASTIX-NewRock Certified-With Experience of Working With
Sangoma-Digium-Openvox-Synway-Atcom-Quintum Tenor-Polycom-Yealink-Rtx-Snom
Cisco Collaboration - CME-CUCM-CUPs-CUC-WEBEX
LPI ( Fundamental - LPI1 and LPI2 ) - Monitoring: ZABBIX-VOIPMONITOR-NAGIOS - CCNA
شما چه تجهیزات سخت افزاری توی شبکتون استفاده میکنید ؟
نرم افزار مانیتورینگ شبکه دارین که شبکه رو براتون مانیتور کنه شاید یکی یا بعضی از سیستم ها بار زیادی از شبکه میگیرند . که کار نرم افزار های مانیتورینگ رد گیری همچین مشکلاتی میباشد.
باید تک تک سخت افزارهای شبکه چک بشن . روی سیستم ها رو هم چک کنید اکثر از و-ی-پی-ان و ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن استفاده میکنند که این خود باعث کندی سیستم عامل ها شده .
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان . فعلا isp رو دارم عوض میکنم . بعد از اینکه ok شد باید سخت افزار ها و نرم افزارهای درون شبکه رو هم بررسی کنم. ممنون میشم یه نرم افزار مانیتورینگ قوی با آموزش هم معرفی کنید
سلام و خسته نباشید
بعضی وقتها اینترنتم قطع میشه به مدت چند دقیقه . زنگ به شرکتی که ازش اینترنت گرفتم میزنم میگه خطتون مشکلی نداره و وصل هست . من چطور میتونم متوجه بشم که آیا واقعا isp مشکل داره یا مشکل از شبکه خودمون هست یا اصلا از جای دیگه ؟
پیشاپیش بابت راهنمایی های شما سروران گرامی تشکر میکنم .
من یه مشکل عجیب توی شبکمون دارم . هر موقع با مرورگر شروع به کار کردن میکنم پینگ تایممون میره روی 5000 و هر موقع میبندمش میاد روی 200 میلی سکند . کسی از دوستان تا حالا همچین مشکلی بر خورده ؟
سلام به همه دوستان یه مشکلی من داشتم که مدت ها بود داشتم باش سر وکله میزدم گفتم اینجا بنویسم که به عنوان تجربه بقیه کاربرا استفاده کنن . من از هر شرکتی که adsl میگرفتم به صوت نامحدود میگرفتم و چون نامحدود بود ضریب اشتراک اکثرا یک به ده بود و کلا هر خط نامحدودی که میگرفتم خط اینترنتم یکسره لاست داشت یا قطع و وصل میشد و حتی به قول دوستمون پاتیماروقتی مرورگری رو باز میکردم و شروع به وب گردی میکردم سرعتم به شدت افت میکرد ولی از وقتی که سرویس حجمی خریدم دیگه به این مشکل بر نخوردم . اگه هم بوده خیلی نامحسوس و کم بوده نسبت به سرویس قبلی . سرویس های حجمی ضریب اشتراکشون یک به چهار هست و کیفیت قابل قبولی رو هم دارند . پاتیمار جان شما هم این قضیه رو بررسی کن شاید مشکلتون از این باشه .
کامنت