اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

افزون هارد در ESXI و اتصال به دایرکت ادمین

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

افزون هارد در ESXI و اتصال به دایرکت ادمین

سلام من یک دتیکت سرور دارم که اکنون در حال انتقال فایل هام از هاستینگ قبلی بهش هستم بعد از اتمام از دیتاسنتر که آوابرید هستش سه هارد SAS با RAID 5 گرفتم و میخوام تو ESXI اونو در یک datastore تعریف کنم و بعدش اونو در دایرکت ادمینم که روی همین ماشین مجازی نصب شده تقسیم بندی کنم و براش اف تی پی بسازم کسی میتونه یه توضیح بده چطوری تو دایرکت ادمین تعریفش کنم؟؟؟

سلام. وقت بخیر. حقیقتا متوجه نشدم دقیقا میخواید چکار کنید. توضیحات تون نامفهوم هست. شما قصد دارید یک فضای ftp روی دایرکت ادمین اضافه کنید برای بحث بک آپ گیری؟

کامنت

خیر بزارید کامل توضیح بدم بهتون
      اماکن صحبت تلفنی یا ارائه وویس در تلگرام هست که بتونم واضح توضیح بدم تا متوجه بشید؟؟
      چون پای سایتم در میونه و تا الان افراد ناشی خیلی ازم پول گرفتن و کاری نکردن دیگه میخوام با چارتا راهنمایی خودم رو پای خودم وایسم

کامنت

تو سایت پیام خصوصی بذارید لطفا

کامنت

فکر کنم گذاشتم روی ایکن پیامک کنار اسمتون کلیک کردم

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
          در حال انجام ...
          X