اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

بهترین مرورگر پرتابل برای لینوکس؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

بهترین مرورگر پرتابل برای لینوکس؟

سلام.

مینت 19 دارم روی سیستم 32 بیتی. که میدانید دیگه آپدیت نمیشه.خیلی تلاش کردم با دبیان عوضش کنم که نشد یعنی ظاهرا از نظر سخت افزاری مشکل داره. حالا فقط میخوام روش یک مرورگری بگذارم که آپدیت بشه. چون با این سیستم فقط وب گردی میکنم و میخوام که مرورگرش بروز باشه. سپاسدارم.

سلام

برای سیستم 32 بیتی با مینت 19، پیدا کردن مرورگری که پرتابل (بدون نیاز به نصب) باشه و همچنان به‌روزرسانی بشه کمی داستان داره. اما چند تا گزینه خوب برای مرورگرهای پرتابل داریم که می‌تونن نیازت رو برطرف کنن:

1. Firefox Portable:

فایرفاکس نسخه پرتابل هم داره. می‌تونی آخرین نسخه پرتابل فایرفاکس رو دانلود کنی و ازش استفاده کنی

2. Pale Moon:

Pale Moon یک مرورگر بر پایه فایرفاکس هست که برای سیستم‌های 32 بیتی بهینه شده. نسخه پرتابل هم داره و می‌تونی به‌راحتی ازش استفاده کنی.

3. Opera Portable:

اپرا هم نسخه پرتابل داره که می‌تونی ازش استفاده کنی. این مرورگر سبک و سریع هست و برای وب‌گردی مناسبه.

4. Chromium Portable:

کرومیوم نسخه متن‌باز گوگل کرومه و نسخه‌های پرتابلش هم موجوده. می‌تونی از مخازن غیررسمی نسخه‌های پرتابل رو دانلود کنی.

نصب و استفاده از مرورگرهای پرتابل هم اینجوری که:
    1. دانلود: مرورگر مورد نظرت رو از سایت رسمی یا منابع معتبر دانلود کن.
    2. اجرا: فایل دانلود شده رو به هر پوشه‌ای که دوست داری منتقل کن. معمولاً فایل‌های پرتابل با دوبار کلیک اجرا می‌شن.
    3. به‌روزرسانی: مرورگرهای پرتابل هم مثل نسخه‌های نصب‌شده می‌تونن به‌روز بشن. فقط باید نسخه جدید رو دانلود کنی و جایگزین نسخه قبلی کنی.
    برای اینکه بتونی به راحتی مرورگرهای پرتابل رو اجرا کنی، می‌تونی یه پوشه مخصوص به مرورگرها درست کنی و هر مرورگری که دانلود می‌کنی رو اونجا بذاری. با این روش، همه مرورگرهات یک جا و مرتب خواهند بود.

کامنت

درباره انجمن منطقه لینوکسی ها

انجمن منطقه لینوکسی ها با هدف ارتقاء سطح علمی کاربران در سطح جهانی و همچنین کمک به بالا بردن سطح علمی عمومی در زمینه های تخصصی فوق پایه گذاری شده است. انجمن منطقه لینوکسی ها از طریق کارشناسان و متخصصان پاسخگوی سوالات گوناگون کاربران مبتدی یا پیشرفته میباشد تا حد امکان تلاش شده که محیطی متنوع و کاربر پسند و به دور از هرگونه حاشیه جهت فعالیت کاربران در این انجمن ایجاد شود. لذا ما به صورت مستمر برای پیشرفت کمی و کیفی محتوی و اطلاعات انجمنمان میکوشیم که این برای ما ارزشمند و حائز اهمیت است. کلیه حقوق،اطلاعات و مقالات در این انجمن متعلق به سایت منطقه لینوکسی ها میباشد، و هرگونه نسخه برداری بدون ذکر منبع مورد پیگرد قانونی خواهد شد.

شبکه های اجتماعی
    در حال انجام ...
    X