در صورتی که اولین بار است از انجمن منطقه لینوکسی ها بازدید میکنید به شما خوش آمد میگوییم. اگر قصد دارید به پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو درباره مباحث مطرح شده انجمن بپردازید، لازم است در مدت کوتاهی و به صورت رایگان ثبت نام کنید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار فناوری اطلاعات در زمینه مهندسی کامپیوتر، در کانال تلگرام مهندسین منطقه لینوکسی ها عضو شوید.
سلام دوستان تا به حال کسی با نرم افزار sccm کار کرده من لینک آموزش کاملشو میخوام ولی نتونستم پیدا کنم لطفا کمک کنید. System Center Configuration Manager
سلام دوستان تا به حال کسی با نرم افزار sccm کار کرده من لینک آموزش کاملشو میخوام ولی نتونستم پیدا کنم لطفا کمک کنید. System Center Configuration Manager
سلام دوست عزیز ممنون از اینکه کمکم کردی اگر میشه میتونی بیشتر منو راهنمایی کنی یا اینکه در مورد sccm اطلاعات بیشتر و لینکهای دانلود زیادی واسم بفرستی ممنون
System Center Configuration Manager
SCCM در محیطهای دامین به کار گرفته میشه و از اون میشه برای گزارش گیری نرم افزاری و سخت افزاری ، انواع مختلف Remote Desktop ، نصب نرم افزار از طریق شبکه ، نصب سیستم عامل به صورت ایمیج ، استفاده از سرویس WSUS برای آپدیت کردن کلاینتها ، و همچنین استفاده کردن از آنتی ویروس End Point Security اشاره کرد
دوست عزیز سلام من اصلان اشنایی کافی با این نرم افزار ندارم ولی این کار ها رو میدونستم انجام میده نرم افزار خاصی باید روی سرور نصب بشه sccm نرم افزار خاصی داره که نصب بشه اگه امکان داره لینکشو واسه من بفرست بی زحمت دوست عزیز ممنون میشم در این راه مرا همراهی کنید
کامنت