بخشی از فیلم های آموزشی دوره LPIC 2 - Exam 202
فیلم آموزش فارسی Introduction LPIC 2 -Exam 202 و همچنین معرفی مباحث مطرح در این دوره...
اطلاعیه
بستن
No announcement yet.
نتیجه جستجو
بستن
تعداد 26 نتیجه در 0.0048 ثانیه.
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
-
بخشی از فیلم های آموزشی دوره LPIC 2 - Exam 201
-
آموزش لینوکس (LPIC1 101)
فیلم آموزش فارسی Intro Linux و همچنین معرفی مباحث مطرح در این دوره
فیلم آموزش فارسی آشنایی با تنظیمات تجهیزات...آخرین ویرایش توسط mousa; در تاریخ/ساعت 10-10-2019, 02:04 PM.
-
مونت کردن درایوها
من از اوبونتو ۱۸.۰۴ استفاده میکنم البته داخل ماشین مجازی virtualbox و سیستم عامل اصلی ای...
-
دوره آموزشی Linux Essentials
-
آموزش lpic-1 (exam 101,102)
سلام با آموزش اولین فصل از دوره آموزشی لینوکس lpic-1 در خدمت شما دوستان عزیز هستم. قصد دارم قسمت به قسمت این...
-
بخشی از فیلم های آموزشی دوره +Linux یا LPIc 1 - Exam 101
-
فیلم آموزش فارسی Introduction LPIC 2 -Exam 202 و همچنین معرفی مباحث مطرح در این دوره...
-
تغییر نام همزمان چند فایل
سلام وقت همگی بخیر. راستش خیلی اشنایی با لینوکس ندارم ولی برای موضوعی مجبورم ازین سیستم...
-
فرازنتورک موضوعی را با عنوان مالتی مدیا آموزشی 202 Linux LPIC-2 به زبان فارسی (Linux Engineer) ایجاد کرد.مالتی مدیا آموزشی 202 Linux LPIC-2 به زبان فارسی (Linux Engineer)
این دوره به صورت کاملا عملی و سناریو محور طبق سرفصل های موسسه LPI تدریس شده
...
- 1 لایک
-
Habili موضوعی را با عنوان دوستان خود را با این ترمینال هکری قلابی Hollywood تحت تاثیر قرار دهید ایجاد کرد.دوستان خود را با این ترمینال هکری قلابی Hollywood تحت تاثیر قرار دهید
در فیلم های Hollywood هک (Hack) همیشه جالب است به این دلیل که کل عملیات با یک بک گراند یا محیط دسکتاپ...آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 10-02-2017, 08:59 PM.
-
دستورات ترمینال لینوکس
در اولین مقاله در مورد دستورات لینوکسی برای کاربرانی که به لینوکس مهاجرت کرده اند و همچنین دانش ضروری مورد نیاز برای شروع کار با لینوکس بحث کردیم....آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 10-02-2017, 09:17 PM.
- مهم شده
-
آموزش دستورات لینوکس
مقاله قبلی ممکن است برای اکثر شما بسیار مفیده بوده باشد این مقاله هم نمونه ی مشابهی از مقاله قبلی ( آموزش مقدماتی لینوکس ) میباشد با این تفاوت...آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 10-02-2017, 09:15 PM.
- مهم شده
- 1 لایک
-
آموزش ترمینال لینوکس
آیا شما می خواهید از ویندوز به لینوکس سوئیچ کنید؟ و شاید در حال استفاده از لینوکس بعنوان یک مبتدی باشید. زمانی که من در linux یک تازه کار بودم،...آخرین ویرایش توسط Habili; در تاریخ/ساعت 10-02-2017, 09:14 PM.
- مهم شده
-
masome vahid موضوعی را با عنوان نحوه ایجاد یک دایرکتوری مشترک برای تمام User ها در لینوکس ایجاد کرد.نحوه ایجاد یک دایرکتوری مشترک برای تمام User ها در لینوکس
شما به عنوان یک ادمین سیستم ممکن است یک دایرکتوری خاص داشته باشید که بخواهید دسترسی Read/Write در آن دایرکتوری را به هر کاربری روی یک سرور لینوکس بدهید....